Saturday, October 15, 2011

Leppoisa lauantai

Mä käyn Vienan kanssa lauantaiaamuisin Hafnarfjörðurissa "urheilukoulussa" vai pitäisikö ennemminkin sanoa leikkikoulussa. Ryhmässä on 2-3-vuotiaita lapsia. Vienalla on siellä aina tosi hauskaa kun se saa juosta ympyrää, hyppiä ja pomppia ja vaikka mitä. Tänään oltiin ulkona, eikä sää ihan suosinut ja typerä mamma unohti kaikenlisäksi vielä hanskatkin kotiin. Vienaa ei paljoa kiinnostanut mennä palloa potkimaan muiden lasten kanssa, vaan keinuminen oli kivempaa kunnes kädet oli ihan jäässä. Oli siella pari muutakin lasta, jotka mielummin keinui :)


Vienan ja Sagan ollessa päikkareillä sain vihdoin tehtyä pipon valmiiksi kaverin pienelle pojalle. Ei siitä ihan täydellinen tullut, aion kutoa toisenkin hieman ohkaisemmasta langasta, niin sen saa paremmin istumaan ja kuvion myöskin siistimmäksi. Aloitin myös kutomaan mekkoa tai paitaa Vienalle, en oo vielä ihan varma kumpi siitä tulee. Aika näyttää, jos näyttää. Mulla kun tuppaa olemaan tapana aloittaa uusia ja uusia projekteja, eikä mikään ikinä valmistu :D Jos tää blogi vaikka toimisi motivaattorina, on sit täällä jotain näytettävää.




Meinattiin lähteä ulkoilemaan iltapäivällä, mut jäi lyhyeksi kun Ágústin serkku putkahti kahville. Tässä kuitenkin vähän syystunnelmia kotimme lähettyviltä.



Ja sit vielä loppukevennys, mamma leikkii hevosta :D


No comments:

Post a Comment