Thursday, April 5, 2012

Ihanat tytöt

Ulkoiltiin tänään aamulla tyttöjen kanssa harmaassa säässä. Hyvä kuitenkin, että mentiin ulos heti aamusta, koska iltapäivällä olikin sitten jo paljon kurjempi sää. Ja eipä tällä saarella kannata muutenkaan pienen tihkusateen tai harmauden antaa häiritä, muuten sitä saakin viettää suurimman osan vuodesta neljän seinän sisällä. Tosi kivat pari viime päivää olleet. Rauhallista kotona oloa ja puuhailua tyttöjen kanssa, ovat molemmat olleet jotenkin todella kilttejä ja helppoja. Tosi kiva kun on pääsiäisloma, voidaan olla koko porukka enemmän yhdessä.






3 comments:

  1. On he hauskan oloisia tytteleitä :) Saako udella että mistä Vienan nimi tulee? Täälläki pari päivää taas ollu harmaata mutta onneks lämmintä kuitenkin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu saa toki udella. Ei sillä meille sen kummempaa merkitystä ole, kuin että kaunis nimi, mutta tokihan on olemassa Vienankarjala. Sen verran mulla on Karjalaan kytköksiä, että isomummi oli sieltä kotoisin. En kuitenkaan erityisemmin etsinyt mitään "erikoista" nimeä, osui vain jossain silmiin ja miellytti heti :)

      Täälläkin sumuisuus ja harmaus sen kuin jatkuu, mutta aika lämmintä tosiaan eikä paljoa tuulta, joten tätähän voisi melkein jo kutsua hyväksi sääksi :)

      Delete
    2. Juu juu. Miettisinki että en oo ainakaan Islannissa törmänny samanlaiseen nimeen :) Hieno on nimi tytöllä.

      Delete