Tuesday, April 17, 2012

Sekametelisoppa

Mä kävin taas tänään vähän ostoksilla. Ihan tarpeellisilla, ei mitään turhuuksia ;) Lähdin itseasiassa ostamaan Sagalle synttärilahjaa, haluaisin sille kauheasti Brion mustan kävelyvaunun, mutta se oli loppu kahdesta eri liikkeestä ja kolmanteen en enää viitsinyt lähteä. Tulee kuulemma loppuviikosta lisää läheiseen lelukauppaan. Löysin nyt kuitenkin Vienalle sen kaivatun kevättakin ja Sagalle kengät. Ei se tyttö ihan vielä kävele, mutta pian kuitenkin niin on sitten hyvä olla kengät valmiina. Onhan Sagalla Vienan vanhat, mutta ne on sellaiset nahkaiset ensikengät, jotka on vielä vähän kylmät täällä ulkokäyttöön. Musta on kiva kuitenkin jo antaa Sagan ottaa askelia ulkonakin ja pukea se kenkiin kun mennään ulos, eikä pelkästään villasukkiin.

Täällä ovat muuten säät suosineet nyt muutaman päivän kaiken harmauden jälkeen. Käytiinkin tyttöjen kanssa iltapäivällä Vienan päiväkodin lähellä merenrannassa kävelemässä. On ollut tosi aurinkoisia ja kauniita päiviä, ei nyt mitään älyttömän lämpimiä, mutta jo pelkkä auringonvalo tarkoittaa mulle hyvää ilmaa. Pitäisiköhän sitä kaivaa fillari varastosta ja ruveta lämmittelemään vanhaa pyöräilyharrastusta. Vähän kyllä kiinnostaisi :)

Ai niin, täytyy muuten mainostaa, että tuo kuvissa näkyvä huivi on mun itse virkkaama. Mä oon siihen tosi tyytyväinen ja oonkin käyttänyt siitä asti kun sen tein lähes joka päivä. Tosi helppo ja nopea tehdä.




Viena vähän auttaa mammaa :)






Saga uusissa kengissään.

Ei täällä niin lämmin ole, että ilman pipoa voi pienet tytöt ulkona olla. Autolta ollaan vaan kotiin menossa :) Uusi kevättakki päällä. 


Saga tyytyväisenä, ensimmäiset autetut askeleet ulkona.



No comments:

Post a Comment