Friday, August 17, 2012

Korvikset

Me käytiin eilen kaupungilla vähän shoppailemassa ennen tuota ikävää onnettomuutta. Ágúst ihan oikeasti tartti vaatteita, joten ilmoitin sille, että nyt mennään ja hankitaan sulle vähintään yhdet housut ja paita. Löydettiinkin sille aika hyvin kaikkea tarpeellista. Vienakin sai alesta hienot Vansin mustavalkoruudulliset kengät :)

Poikettiin myös Suomi PRKL! Designissa ja mä en tietenkään päässyt sieltä ulos ilman pieniä hankintoja, vaikka tarkoitus oli käydä vain höpisemässä... Ostin ihanat Nouseva Myrsky-merkkiset sulkakorvakorut. Korvikset on tehty kierräysmateriaalista, nimittäin vanhoista pyörän sisäkumeista. Aika nerokasta sanon minä.



Onnettomuudesta vielä puheenollen, Saga voi olosuhteisiin nähden hieman turhankin hyvin. Tyttö on täysin oma itsensä, ei ole hetkeäkään paikoillaan eikä ole antanut kipsin häiritä itseään. Koko ajan menossa. Nyt se on keksinyt tavankin miten voi seisoskella rasittamassa jalkaansa pahasti. Mutta välillä on joutunut kyllä vähän hidastamaan vauhtia, että saisi jalka levätä. Kova pyrky on meinaan koko ajan olla pystyssä. Mutta hyvä, että kaikki on näin hyvin ja Saga on varmasti pian taas fyysisestikin entisellään :)

2 comments:

  1. Mulla on just tuommoset! :D Ostin silloin keväällä ja vinkkasin Satulle noista ;) Tykkään noista Nousevan Myrskyn koruista ihan tosi paljo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ja noi on ihanan kevyet korvissa roikkumassa, ei rasita yhtaan :)

      Delete