Friday, May 11, 2012

Saunomista ja päiväkodin avoimet ovet

Onpahan taas sanottu! Meidän suomisaunajuorukerho kokoontui jälleen. Hauskaa kun siellä on pari mun ikäistä perheetöntäkin tyttöä (naisista kai sitä pitäisi puhua, mutta mulla on ainakin itelläni edelleen tyttömäinen olo...), niin tulee välillä puhuttua muustakin kuin lapsista. Ei lapsissa mitään vikaa, mutta mun elämä pyörii niin tiiviisti kodin ja lapsukaisten ympärillä, että kiva kuulla muitakin juttuja joskus.

Noh, nyt sitten niihin lapsukaisiin :) Vienan päiväkodissa oli tänään avoimet ovet. Ágústillakin oli sopivasti vapaapäivä, niin päästiin koko perhe paikalle. Oltiin melkein kaksi tuntia siellä, ja Saga ei olisi millään halunnut lähteä kotiin. Se olisi ihan valmis jo hoitoon. Toivottavasti saisi syksyksi paikan, tyttöä nimittäin taitaa jo vähän kyllästyttää pelkkä mamman seura. Sen verran hauskaa on kun pääse isomman joukon pariin. 

Yritin ladata videon ipanoiden touhuamisesta, muttei jostain syystä onnistunut. Ehkä kokeilen huomenna uudestaan. Laitetaan nyt joka tapauksessa muutama päiväkodissa otettu kuva :)
















No comments:

Post a Comment