Sunday, June 3, 2012

Pihalla

Jos eilen oli ohjelmaa, tänään ei sitten tehtykään juuri mitään. Oltiin vaan ja hengailtiin pihalla viltin päällä ja trampoliinissa. Minäkin vain makasin ja otin aurinkoa tyttöjen päikkäreiden ajan. Ai miten oli ihanan rentouttava päivä. Illalla menin taas kunnon lenkille ystäväni ja Molin kanssa. Se olikin hyvä ja terapeuttinen lenkki, välillä täytyy naisten päästä keskenään juoruamaan ja rupattelemaan. Vähän kaikesta :) Ja mikä parasta siinä sivussa sain minä sekä koira liikuntaa, parin tunnin verran, ihan huomaamatta.







4 comments:

  1. Etkö sä pala jo kun ootte olleet niin paljon auringossa? :D Mäkin harmittelen aina kun täältä ei saa yhtään mitään kuivia siidereitä extra kuivista puhumattakaan :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä, olisko vähän ihanaa saada jotain crowmooria tai strongbowta. Mun lemppari on kyl irkku Magners :) Olin just taas tytön paikkareiden aikaan makoilemassa pihalla ja toivoisinkin etta karahtaisin sillain lievasti, niin tulis paremmin varia. Haha, tosi terveellistä. Mut en oo tähän mennessä vielä palanut, nyt saattaa olla vähän punoitusta. Tytöille oon laittanut jotain superrasvaa, 50 kertoimella. Ne meinaan ei saa palaa :)

      Delete
    2. Aika jännä ettet paöa kun oo kuitenkin aika vaalee :) Mulla tulee rintaan sellasia kamalia näppylöitä jos se on liikaa auringossa ja ihosyövän pelossa koitan vältellä sen polttamista näin alkukesästä.

      Delete
    3. Joo, paloin kylla joskus aikoinaan helpommin, enaa en niinkaan. Mutta kylla munkin pitaa varoa, sen verran herkka ja vaalea iho on. Ja tosiaan toi ihosyöpa, se riski kannattaa ottaa ihan tosissaan. Mullakin on solariumissa kaynnit loppunut kokonaan. Nuorempana ennen lapsia tuli kaytya harva se paiva. Varsinkin taalla Islannissa.

      Delete