Saturday, June 9, 2012

PRKLeellistä menoa

Eilen avasi ovensa Suomi PRKL! Design. Mahtavaa! Onnea Satu ja Maarit. Aivan ihana kauppa, sinne tulee varmasti kannettua tässä lähiaikoina useampikin kruunu. Heti huomenna meinaan mennä hankkimaan sieltä anoppikokelaalle synttärilahjan. Olisipa ihanaa jos kukkaro antaisi periksi enemmänkin, niin paljon kaikkea siellä on. Toivottavasti islantilaiset löytävät kaupan ja ottavat omakseen. Ennestäänhän täällä ovat Muumit kovin suosittuja ja tietysti myös Iittalan tuotteet. Nyt on kuitenkin saatavilla myös pienempiä hieman vähemmän ulkomailla tunnettuja merkkejä. Eläköön suomalainen muotoilu!

Onnelliset kauppiaat Satu ja Maarit.

Paikalla oli myös suomalainen harmonikan soittaja (sori, nimi ei jäänyt mieleen.... noloa...), joka soitti ja lauloi meille muun muassa Satumaan ja pari muuta tunnettua suomalaista kappaletta. Aika epätodellinen fiilis kun lähti Satumaat soimaan.

Kossua kaksin käsin, heh... En minä mikään rohmu ole :D

Ihania suomalaisia naisia :)


Meitä suomalaisia oli paljon paikalla avajaisissa ja mentiinkin vielä porukalla juhlien jälkeen syömään sushia ja nauttimaan pari lasillista. Allekirjoittaneen ja parin muun osalta ilta venyi sinne kolmeen asti yöllä. Olipa muuten tosi hauskaa! Ihana porukka meitä on täällä. Ruvettiin muuten kutsumaan puodin sijaintipaikkaa Suomikortteliksi. Monissa miljoonakaupungeissahan on vaikka mitä china towneja ja italialaiskortteja, niin pitäähän sitä nyt Reykjavíkissa yksi suomalaiskortteli olla :D

Eiliseltä on epätavallisen paljon kuvia minusta, yleensä olen itse siellä kameran takana. Multa unohtui kamera kotiin, tuli niin hirveä kiire ja jouduin juoksemaan bussille, siinä hässäkässähän se sitten unohtui. Onneksi kaverillani oli kamera mukana, sain häneltä kuvat tähän postaukseen. Isot kiitokset!


4 comments:

  1. Jees! Vitsi mikä raitameininki. ;)

    ReplyDelete
  2. Niin hauskaa varmasti... Vierähtää vielä kuukausi että pääsen ite sinne shoppailemaan mutta avajaiset jäi nyt ihan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mut shoppailet sit sitäkin enemmän :D

      Delete