Sunday, September 30, 2012

Haalari-ihanuus

Postailin joku aika sitten Vienalle tilaamastani Mini Rodinin talvihaalarista. Se tulikin heti seuraavan päivänä postauksesta, mutta ilmat lauhtuivat joten puku taisi olla päällä vain kerran päiväkodissa ennen eilistä. Eilen oli tosi kylmä! Kuvissa näyttää siltä kuin tytöt olisivat ylipuettuja, kun kaikki on vielä vihreää. Mutta voin luvata etteivät olleet, niin hyytävä viima kävi jostain Atlantilta, että haalarit tulivat tarpeeseen.

Tuosta Vienan uutukaisesta puvusta vielä sen verran, että se on just niin ihana kuin odotinkin. Ja vaikuttaa oikeasti hintansa väärtiltä, huippulaatua kun on. Jos joku vielä suunnittelee Mini Rodinilta hankkivansa talvivaatteita, nuo koot ovat sitten melkoisen pieniä. Voi melko huoletta ottaa yhden koon isomman kuin normaalisti hankkisi. Vienalle valitsin koon 104/110 cm ja hyvä niin koska se ei ole mikään älyttömän iso vaikka kasvunvaraa toki on. Mini Rodinit ovat myös malliltaan aika kapeita. Katselin esimerkiksti Ticket to Heavenin talvihaalareita ja niistä olisin ostanut koon 98 cm, ne taitavat tosin olla aika reiluja kokoja.



P.S. Jos ihmettelette hanskojen puuttumista, molemmat tytöt repivät ne pois käsistä heti ensitöikseen. Oltiin autolle menossa, joten en sitten ruvennut taistelemaan asiasta. Ihan vaan ajattelin mainita kun pisti omaan silmään miten hölmöltä tuo näyttää :D

No comments:

Post a Comment