Sunday, September 23, 2012

Jälkeispolttarit

Me järjestettiin eilen porukalla yhdelle suomalaiselle naiselle jälkeispolttarit. Hän meni kesällä Suomessa naimisiin islantilaisen miehen kanssa ja meiltä meni asia jotenkin ohi, eikä tajuttu ennen häitä mitään järkätä. No nyt oli sitten yllätys sitänkin parempi, koska kuka osaa odottaa polttareita naimisiinmenon jälkeen.


Aloitettiin päivä hänen luonaan lounaalla. Me mentiin hänen kotiin sillä aikaa kun hän oli miehensä kanssa uimassa. Mies oli koko ajan juonessa mukana. Ja kun juhlakalu sitten saapui viimein kotiin yllätettiin hänet. Voi sitä naurua ja hauskuutta :D Ja me ihan todella onnistuttiin yllättämään hänet, tuli kuulemma ihan puun takaa. Lounaan jälkeen mentiin kirpparille, jossa annettiin rouvalle rahaa ja tehtäväksi ostaa jotain "seksikästä, tiukkaa, venyvää, kimaltavaa ja värikästä". Kirpparilta suunnattiin Pole fit-tunnille, eli tankourheilemaan. Siellä sai polttaripimu vetästä ostamansa vetimet ylleen. Pinkkiä, leopardikuviota ja kimalletta löytyi.


Pole fitistä jatkettiin mun entisen työpaikan spahan rentoutumaan. No se ei sitten mennytkään ihan niinkuin oli suunniteltu. Allas oli kylmä, eikä henkilökunta voinut tehdä asialle mitään. Sitten siellä oli vähän muutakin säätöä, eikä me oikein saatu sitä mitä oltiin sovittu ja palvelu oli ala-arvoista. Eikä hinnastakaan tiputettu mun mielestä tarpeeksi pois, sillä verukkeella, että "käytittehän te saunoja". No joo, mitä siinä sitten olisi pitänyt tehdä, lähteä kotiin mököttämään. Ei tuo sekoilu meidän päivää pilannut, mutta mulle erityisesti jäi siitä paska maku suuhun, koska kyseessä on mun entinen työpaikka ja mun hyvä kaveri on siellä pomona ja mulle tuli mieleen, että sehän olis hyvä paikka mennä porukalla urheilusuorituksen jälkeen. Mokia aina sattuu ja laitteita hajoaa, mutta yvällä palvelulla ja ystävällisyydellä voisi pelastaa paljon, sitä ei kyllä nyt tapahtunut.

Ilta jatkui span jälkeen vielä Við Tjörnina ravintolassa illallisella. Ihana vanha puutalo, todella kiva ja idyllinen ravintola. Ruokakin oli mainiota. Sielläkään ei tosin säästytty jännitysmomenteilta, polttaritytsyn jälkiruokaan oli eksynyt maapähkinää, vaikka erikseen oli mainittu, että hän on allerginen. No hän onneksi huomasi sen itse heti, eikä kerennyt syömään sitä kuin hippusen. Onneksi ei käynyt mitään, pähkinäallergia kun ei ole mikään leikinasia. Tässä paikassa saatiin kyllä aivan mahtavaa palvelua ja tarjoilijamies oli heti erittäin pahoillaan ja huolissaan ja otti vastuun tästä mokasta. Tuli vielä ilmaisen drinkin kanssa paikalle ja kävi muutenkin vähän väliä kysymässä onko hän kunnossa. Että ei jäänyt kellekään paha maku suuhun, niinkuin spassa.

Meillä oli oikein hauska päivä ja ilta, meikäläinen vaan väsähti hieman turhan aikaisin... Ruokailun jälkeen olin jo ihan valmis lähtemään kotiin unille. Raahauduin kuitenkin vielä baariin, muttei me mitenkään kreisibailattu, lähinnä oltiin omassa porukassa ja höpöteltiin. Ihana suomalaisporukka meitä on täällä kasassa.



4 comments:

  1. kyl meil vaan ol nii mukavaa! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli oli. Mutta biletyskunto on pahasti kateissa. Tai sit sitä vaan tarttee enemmän menovettä :D

      Delete
  2. Tosi hauska idea toi jälkeispolttarit :D Ei varmana osannu epäille hehe. Ja tankotanssi! Vähänkö ois kivaa joskus päästä kokeilemaan. Tuntuu et se on kovin trendikästä nykyään. Jopa Akureyrissä voi sitä harrastaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo siis toi tankotanssi oli ihan mahtava juttu. Mun ennakokastykset oli etta sinne nyt mennaan sitten keikistelemaan ja leikkimaan viettelevaa. Mutta ei ollenkaan. Kunnon treenia se oli! Nyt on kroppa hellänä. Onhan niita sitten kai erikseen sellaisia tanssiin keskittyvia tunteja, mutta tuo oli puhdasta treenia, eikä kyllä kaynyt mitkaan stripparit mielessakaan :D

      Delete