Saturday, December 10, 2011

Lauantaitouhuja vol. 53

Tänään oli ohjelmassa urheilukoulu, niinkuin lähes joka lauantai. Nyt oli viimeinen kerta ennen joulua, seuraavan kerran mennään vasta tammikuussa. Lapset saivat kutsua tällä kertaa sukulaisiaan mukaan touhuamaan, Vienaa tulivat leikittämään amma ja täti. Leikkitunnin jälkeen paikalle saapui joulupukki! Se oli oikeasti aika hauska ja Vienakin oli innoissaan ja tosi hienosti istui muiden lasten kanssa. Vähän aikaa tarkasteli tilannetta mun sylistä, mutta halusi sen jälkeen mennä itse muiden joukkoon istumaan. Joulupukki teki taikatemppuja ja jakoi tietysti pienet lahjat myös. Pussin, jossa oli mandariini ja jotain nameja. Sen jälkeen oli vielä vuorossa vohvelikahvit :)








Myöhemmin mentiin vielä Pohjolan talolle katsomaan joulukalenteri. Siellä avataan joka päivä jouluun asti luukku, joka pitää sisällään jonkun esityksen. Islantilaisia muusikoita ja taiteilijoita. Tänään oli vuorossa Magga Stína. Tarjolla on myös glögiä ja pipareita. Käytiin musiikkiesityksen jälkeen taas lainaamassa kirjoja ja tällä kertaa lainasin itsellenikin jotain luettavaa ja myös sisustusideoita sisältävän kirjan. Ja pakko oli tietysti poiketa Pohjolan talon puodissa, ei olisi pitänyt, sillä sieltä tarttui mukaan Muumi-piparkakkumuotit. Toisaalta kiva ostos, koska muoteista on varmasti iloa vuosiksi.

Viena oli kovin kiinnostunut Pohjolan talon tuhkauurnanäyttelystä. 


Saga on ollut tänään tosi väsynyt, koska en pistänyt häntä tapani mukaan ulos vaunuihin nukkumaan ja sisällä tyttö nukkuu vaan pieniä pätkiä kerrallaan. Sagalla oli viime yönä sen verran kova yskä, että ajattelin, ettei ehkä ole hyvä olla ulkona monta tuntia kylmää ilmaa hengittämässä. Mutta muuten Saga on jo enemmän oma itsensä kuin kuumeessa ollessaan. Iloinen ja nauravainen tyttö.

2 comments:

  1. Moikka! Pikainen kommentti vaan tähän väliin, että käyn täällä lukemassa päivittäin vaikken aina ehdi kommentoimaankaan!!

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla :) Sama juttu sun blogin kanssa, joka päivä käyn katsomassa, vaikka olen myös ollut laiska kommentoija viimeaikoina :) Tykkään sun blogista tosi paljon.

    ReplyDelete