Friday, December 16, 2011

Lisää lahjoja

Tällä kertaa ajattelin esitellä "pikkujoululahjojen" lisäksi pari paketteihin asti päätyvää juttua. Tilasin kaveriltani Piialta tytöille pöllö-pehmolelut. Vienalle iso ja Sagalle pieni. Mun mielestä ne on aivan mielettömän söpöt! Sitten kun tässä joku päivä rikastun, aion tilata tukuittain vaatteita tytöille Piialta. Jos tykkäätte pöllöistä, kannattaa kurkistaa hänen blogi ja nettikauppa. Piia ompelee Retrobug-nimellä.


Sagan kummitäti Suomesta lähetti kauniin mekon, aion laittaa sen Sagan päälle jouluna :) Taisi olla H&M:ltä hankittu, siellä on mun mielestä ollut viime aikoina tosi paljon ihania vauvan- ja lastenvaatteita. Sagan lahjamekossa on sellaista vanhanajan tuntua, mistä tykkään usein lastenvaatteissa. Toki joskus saa olla kiiltoa ja kimallettakin, mutta useimmiten muhun iskee varsinkin mekoissa jonkinsortin vanhanaikaisuus.


Yritin ottaa kuvan Vienasta uudessa Marimekko-mekossaan. Pyysin hymyilemään kauniisti ja sain sarjan upeita irvistyksiä :D Oon aina vähän vierastanut mustaa hallitsevana värinä lastenvaatteissa, kai mä ajattelen, että mustaa tulee sit varmasti käytettyä vanhempana ihan riittämiin. Nyt lapsena on aika olla värikkäästi ja iloisesti puettu. Mutta toi on ihana mekko! Eikä yhtään synkkä. Valkoinen pallokuvio ja punaiset yksityiskohdat tekevät siitä tosi kivan ja selkeän. Ja oikeastaan on hirmu kiva kun on kaapissa jotain muutakin kuin liilaa ja vaaleanpunaista. Sitäpaitsi värikkäillä sukkahousuilla tai legginsseillä saa muutettua kokonaislookia :) Nyt puin Vienalle turkoosit sukkahousut, sopivat aika hyvin. Punaiset olisivat myös kivat. Mekko on varmasti myös pitkäikäinen, koska kasvunvaraa on vielä, vaikka ihan hyvin voi jo käyttää.




Samassa paketissa missä Vienan mekko ja Sagan yöpuku tuli, oli myös Rakkausmuumi-lakanat. Ne on varmastikin Sagalle, koska Viena on saanut ennestään samoilta sukulaisilta Muumi-lakanat. Taidan laittaa ne pakettiin odottamaan joulua.


Tässä taisi olla kaikki tällä kertaa, esitellään sit lahjoja joulun jälkeen lisää.

No comments:

Post a Comment