Sunday, March 25, 2012

Árshátið

Niinkuin jo eilen kerroin, illalla oli ohjelmassa miehen työpaikan vuosijuhla. Oli kivat kekkerit ja hyvä ruoka, tosin oltiin kotona jo yhdentoista aikoihin illalla ja mentiin molemmat nukkumaan ajoissa. Hurja vapaailta siis :D Pitäisiköhän huolestua, ollaanko tässä ihan oikeasti tulossa vanhoiksi? Tytöt olivat siis anoppilassa yötä, Sagakin ensimmäistä kertaa yön yli. Ja hyvin meni! Toki oli tyttö vähän heräillyt yöllä, mutta kuulemma nukahtanut aina heti uudestaan. Seuraavan kerran voin sitten ehkä jo ottaa vähän rennommin, nyt nimittäin stressailin aika lailla. Sama se oli Vienan kanssa kun se jäi ekan kerran yöksi. Mammakin tarttee vähän harjoittelua noiden yökyläilyjen suhteen :)

Valitsin eilen ylleni mustan mekon, joka on malliltaan vähän väljä ja jonka helma on läpikuultavaa vekitettyä sifonkia. Kuvissa ei oikein näy kunnolla mekon malli, näyttää lähinnä mustalta säkiltä, mut on se oikeesti ihan kiva :D


2 comments:

  1. Hienoa, että oli onnistunut ilta ja kiva mekko!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kyllä tekee terää joskus viettää "vapaailta", seuraavana päivänä on sit sitäkin ihanampi hakea lapset kotiin :) Ja kiitokset!

      Delete