Saturday, March 3, 2012

Lauantaitouhuja vol. 162

Meidän lauantai on noudattanut aika normaalia kaavaa. Vienan urheilukerho, satutunti, päiväunet (mun laatuaika), ulkoilu ja tietty normaalit syömiset ja sisällä touhuilut väleihin. Tais muuten mun eiliset anelut herra Säältä tuottaa tulosta! Tänään oli hyvinkin keväinen ja kaunis päivä, vähän meinas ilmojen haltija ruveta iltasella sekoilemaan, mutta tasapainottui siitä sitten hyvinkin äkkiä. Joten kiitos tästä päivästä, näitä lisää!

Moli pääsi pyörälenkille. 

Viena harjoitteli pyöräilyä kolmipyörällään.



Kattokaa mikä kaikkien leikkikenttien fashionista, tällä mammalla on taas kerran tyyli niin kohdallaan että!






Saga on ihanan helppo, se vaan tyytyväisenä katselee rattaista siskonsa touhuja :) Keväämmällä pääsee jo paremmin itsekin osallistumaan.

Viena keksi, että Molin päälle on kiva lapioida hiekkaa. Ei ollut Moli ihan samaa mieltä...

4 comments:

  1. Uusi lukija täällä. Olen jo jonkin aikaa seuraillut blogiasi, mutta nyt vasta päätin kommentoida.

    Onneksi Moli on nyt kunnossa :D Ei kannata syödä xylitolia. Mistä muuten moista edes saa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan :) Moli onneksi on ollut taas oma itsensä ja selvittiin siis säikähdyksellä. Xylitolia saa täällä ainakin niin sanoituista terveys/luomu/luontaistuotekaupoista.

      Delete
  2. Vähän nauratti tuota ekaa kuvaa katsellessa, ajatus siitä että meijän koira olis pyörässä kiinni saa kyllä enemmänkin naurattamaan. Vaikka todellinen lopputulos kyllä itkettäisi, mutta se olis ihan huippuhyvää liikuntaa koiralle jos saa pyörän rinnalla hölkytellä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Molinhan kuuluisi olla vetokoira, mutta se taas on tosi laiska :D Haluais pysahtya joka mattaalle haistelemaan ja merkkailemaan. Tarttis vetokaverin, mutta ei, meille ei tule toista koiraa! :D

      Delete