Wednesday, July 11, 2012

Laiskamato

Ja taas sama virsi siitä, kuinka olen ollut ihan uskomattoman laiska tän blogin pitämisen kanssa. Joku siinä vaan on, että mitä paremmat kelit ja mitä enemmän on puuhaattavaa ja tekemistä, eli sitä oikeaa elämää, sitä vähemmän tulee bloggailtua.

Viimeksi kirjoittelin, että mies on lähdössä merelle töihin. Tänään aamulla koitti lähdönhetki noin kuukauden mittaiselle tourneelle kalastaja-aluksella. Minä jäin siis kesäleskeksi, kalastajan vaimokkeeksi ja tilapäiseksi yksinhuoltajaksi, heh. Vähän on yksinäistä nyt illalla kun tytöt on nukkumassa. Mutta onneksi sain tähän jo vähän esimakua viime viikolla kun Viena ja Ágúst kävivät pohjoisessa sukuloimassa. Nyt ei ole niin shokki viettää iltoja yksin.

Tästä on tulossa varmasti kuitenkin aika kiireinen kuukausi, koska aion tehdä jonkin verran töitä ja samalla pitää järjestää sitten tytöille hoitaja. Vienan päiväkoti menee kuukaudeksi kiinni tämän viikon jälkeen ja Ágústin porukat on lähdössä kesälomille, joten on pientä säätämistä luvassa. Tosin he sanoivat että voisivat ottaa tytöt mukaan ainakin osaksi lomaa. Hui :D Mietin vielä kovasti, että osaanko olla useamman yön ilman heitä.. Ja osaavatko he olla ilman minua. Jostain syystä en kuitenkaan ole siitä niin stressaantunut, koska tytöt ovat kuitenkin todella läheisiä isovanhempiensa kanssa. Onneksi ei kuitenkaan ihan vielä tarvitse tehdä päätöksiä :)

Mä laittelen vähän kuvia viimeisen viikon varrelta, niitäkään ei ole tullut otettua turhan paljoa, jotenkin kamerankin käyttö on jäänyt ihmeen vähälle vaikka yleensä olen aina räpsimässä. Ja nyt vielä viimeiset pari päivää ovat olleet mahtavan lämpimiä ja ihania, enkä yhtäkään kuvaa ole ottanut. Pöh :P

Keinumassa, niinkuin aina :D



Isäntä ja sen paras ystävä.

Ihanat pikkupoikaset :)

Sorsia ruokkimassa läheisellä lammella.




Moli tapaamassa hoitopaikkassaan kavereita. Vietiin siis Moli hoitoon tuttuun paikkaan maalle. Olisi mulle vähän liian hankalaa olla kuukausi kahden lapsen ja koiran kanssa. Moli kuitenkin tarttee sitä liikuntaa ja huomiota myös. Kivaa sillä varmasti vain on :) Aiotaan kyllä tyttöjen kanssa tehdä pieni roadtrippi ja mennä moikkaamaan Molia. Viena on jo ikävöinyt sitä kovasti.



Kävin sunnuntaina kirppistelemässä kaverin kanssa ja löysin aika paljon kaikkea. Yksi löydöistä oli tuo sifonki tunika/mekko. Tykkään :)

4 comments:

  1. Onhan siinä kesäleskeydessä jotain hyviäkin puolia :) Saa ihan ite päättää vaikka syömisistä ja aikatauluista. Mullakin on ihan postailut jääny kun oli noita vieraita ja nyt on joku vieraidenjälkeinen masennustila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan totta, ei tartte kysellä muiden mielipiteitä :D Kummasti jotenkin on jaanyt taa bloggailu, vaikka juttuja ja aiheita ois nyt varmaan paljon enemman kuin talvella. Mutta silloin oli niin tylsaa ja paljon aikaa, etta sita keksi vaikka tikusta asiaa :)

      Delete
  2. Mukavat isovanhemmat tytöillä. Entistäkin ihanampaa saada lapsoset sitten kotiin matkalta. Jos vaan itse kestät erossa olon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovat kyllä aivan mahtavan avuliaita. Täytyy nyt vielä miettiä kuinka pitkäksi aikaa maltan antaa tytöt hoitoon :)

      Delete