Monday, July 23, 2012

Töitä ja merimiehen pikastoppi

Työpäivä meni tosi hyvin. Paljon mukavia asiakkaita, sekä turisteja että paikallisia. Jatkuvasti sain kuulla hyvää palautetta, kuinka ihana kauppa Suomi PRKL! Design on. Eräskin tanskalainen rouvashenkilö oli sitä mieltä, että ihanin kauppa koko Reykjavíkissa. Mahtavaa kun ihmiset ovat ottaneet puodin ja suomalaiset maailmalla vähän tuntemattomat design-tuotteet niin suurella mielenkiinnolla vastaan. Saavat olla Satu ja Maarit ylpeitä rakkaasta lapsestaan :) Siinä päivän aikana kerkesin hypistelemään ja katselemaan entistä enemmän kaikkia ihania juttuja mitä kaupassa on. Ostoslista senkuin pitenee, aaapuaaa.... Pitää vissiin muutama vuoro enemmän tehdä, ennen kuin pääsee törsäilemään. Yhden hankinnan tosin jo tein. Esitellään se sitten huomenna :)

Myyjätär ja Muumipeikko

Ágúst pääsi tänään käymään maissa, kun laivaa tyhjennettiin saaliista. Tosi ihanaa, että se pääsi tapaamaan tyttöjä heidän ollessa hänen siskollaan hoidossa. Mekin kerettiin onneksi näkemään mun töiden jälkeen. Mentiin koko perhe viemään Ágústia takaisin satamaan. Viena meni pabbin lähdön hetkellä niin surkeaksi, että mullakin tuli ihan tippa linssiin. Sain kyllä onneksi tytön vähän piristymään kun selitin matkalla kotiin, että seuraavan kerran kun pabbi tulee, niin se ei enää lähde noin pitkäksi aikaa. Ja sitten juteltiin kaikkia mukavia mitä tehdään nyt kesälomalla ja kohtahan on synttäritkin ja kaikkea. Onneksi lapsien huomio on yleensä aika helppo siirtää muualle, vaikka olisikin surkea hetki. Tokihan minäkin olisin mielelläni ottanut Ágústin takaisin jo kotiin... Mutta nopeasti tämä aika menee :)

Sinne meni takaisin kalastamaan, vielä noin kolmeksi viikoksi....

5 comments:

  1. Mikäs se siellä siun kaulassa roikkuukaan, oisko Harlekiini?? ;) :D Kiva että À pääsi käymään kotona!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu sehän se, mutta se on vaan "työasuun" kuuluva, en siis ole sellaista hankkinut :)

      Delete
    2. Heheh. Hieno työasu! ;)

      Delete
  2. Tykkään sun hameesta. Onko Suomi- vai ehkä Islanti-designia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, se on essu :) Työessu niin sanotusti, Saana ja Olli merkkinen, eli suomalaista designia. Samaa printtia löytyy mm. tyynyinä, kangaslaukkuina, patalappuina ja keittiöpyyhkeina. Ja useammissa väreissä myös.

      Delete