Thursday, July 26, 2012

Terveisiä Húsavíkista

Me tytöt matkattiin eilen tänne pohjoiseen, Húsavíkiin. Matka meni hyvin, vaikka se olikin pitkä. Takapenkkiläisetkin käyttäytyivät yllättävän iisisti. Matkaa tehtiin noin seitsemän tuntia, jouduttiin meinaan pysähtymään melkein joka pysähdyspaikassa pissalla. Vaipattomuuden huonoja puolia, heh.

Musta on niin ihana tulla tänne, jotenkin sitä rentoutuu täällä maalla heti. On tosi kotoinen olo. Tytötkin nauttii olostaan. Voisin hyvin joskus kuvitella asuvani jossain landella. Ágústhan on siis kotoisin Húsavíkista ja vietti lapsuutensa ja suuren osan teinivuosistaan täällä. Me yövytään Ágústin isovanhempien vanhassa talossa maatilalla. Nykyään tämän talon omistaa Ágústin äidin veli perheineen. Ollaan aina tänne tervetulleita :) Valitettavan harvoin vain tulee käytyä pitkän matkan takia.

Tänään me tytöt ollaan otettu aika rennosti. Käytiin päivällä isomummon luona oleskelemassa ja muutenkin vain yleisesti seurusteltu. Täällä on pari tosi hurjaa maatilakoiraa, chihuahuat Nadja ja Pjakkur :D Viena on ihan hulluna niihin, eikä anna niiden olla hetkeäkään rauhassa. Koiraparat, eivät oikein ole tottuneet pieniin käskijöihin. Viena meinaan komentaa niitä aika lailla.

En ole hirveästi kuvaillut täällä vielä seutuja, on ollut kylmä ja sellainen tihkusateinen päivä tänään. Mutta huomiseksi ja viikonlopuksi on luvattu hyvää säätä, joten eiköhän kunnon kuvapläjäystä ole luvassa seuraavissa postauksissa :)










No comments:

Post a Comment