Monday, January 9, 2012

Inspiraation metsästystä

Mun postaustahti on ollut nyt vähän harvempi kuin loppuvuodesta. Siinä joulun alla oli tietysti ihan luonnostaan enemmän tapahtumia ja kerrottavaa kuin nyt alkuvuodesta. Nyt ollaan lähinnä yritetty palailla rutiineihin ja normaaliin päivärytmiin. Vienaa tuo joulunaika ainakin sekoitti hieman, koska se on ruvennut nyt temppuilemaan nukkumaan menemisessä, joka sujui ennen ilman mitään ongelmia. Toivottavasti tämä on äkkiä ohimenevä vaihe.

Olen saanut palautetta, että lisää juttuja Islannista ja aionkin ottaa palautteen tosissani :) Nyt vaan vähän vielä haeskelen inspiraatiota, että mistäs kertoisin. Saa edelleen heittää kysymyksillä ja ideoilla, jos joku tietty aihealue kiinnostaa!

Käytiin Sagan kanssa tänään neuvolassa ja strategiset mitat hieman vajaan yhdeksän kuukauden iässä ovat 8004gr ja 67,5cm. Saga ei muuten edelleenkään ryömi vaan lähinnä vetelee itseään eteenpäin istuallaan. Lisäksi hinku seisomaan on kova, joten voi hyvinkin olla, että meillä skipataan koko lattian moppausvaihe.

No comments:

Post a Comment