Saturday, January 21, 2012

Pieni sairastupalainen

Tänään piti olla ohjelmassa aamulla Vienan urheiluleikkikoulu ja iltapäivällä nelivuotissynttärikemut. Mutta ohjelma muuttui kotona löhöilyksi, Vienalle nimittäin nousi eilisen illan ja yön aikana korkea kuume, yli 39:ään asteeseen. Eipä ole tyttö ollut aiemmin noin väsynyt ja kipeä, ettei edes leikkiä meinannut jaksaa. Päivä meni makoillessa, lueskellessa ja piirrettyjä katsellessa. Illaksi Viena tosin piristyi ja oli jo enemmän oma itsensä. Ilmoitti kuitenkin itse vähän kahdeksan jälkeen, että nyt haluaa mennä nukkumaan. Se on selvä merkki siitä, ettei olo ole ihan normaali. Jotenkin Viena myös hiffasi, että kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen ja pyytää mitä mieli tekee, koska me vanhemmathan ei voida olla hemmottelematta kun toisella on niin kurja olo. Hän nimittäin ilmoitti, että haluaa ranskiksia! Ei ole koskaan ennen moista pyytänyt kotona, kerran kahvilassa. Me ei edes oikein koskaan syödä ranskiksia kotona. No, Ágúst lähti sitten grilliltä niitä hakemaan ja hyvin maistui potilaalle. Niinkuin maistui muuten jätskikin jälkkäriksi... Hups :)



Tyypillistä, että iski flunssa päälle juuri nyt kun olisi ollut ohjelmaa. Pari viime viikonloppua on ollut aika "tylsiä", ei siis mitään erityistä tekemistä plus et on ollut tosi kurjat ja sateiset säät. Tänään taas on ollut ihan täydellinen aurinkoinen talvisää. Ei juurikaan tuulta ja vähän pakkasta. Olisi ollut niin kiva leikkiä Vienan ja tietysti Sagankin kanssa ulkona, käydä pulkkailemassa ja muuten vaan peuhaamassa.

Sain sentään itse nauttia hieman kauniista ilmasta kun kävin Molin kanssa lenkillä. Napsin pari kuvaa mun lenkkireitin varrelta. Sama reitti, mistä oon ennenkin kuvia esitellyt. Tosin silloin oli syysmaisemat.



No comments:

Post a Comment