Wednesday, January 25, 2012

Lumentulolle ei näy loppua...

Me tytöt sairastellaan edelleen, joten ollaan pysytelty sisätiloissa. Koko porukka on jo ihan kyllästynyt, mutta minkä teet, ei sitä tautia valitettavasti pysty hoputtamaan. Viena rupeaa olemaan jo ihan villi tän kotona hengailun takia, mammasta puhumattakaan. Saga on ainut joka ei niin välitä, se rupeaakin olemaan jo parhaimmassa kunnossa, vaikka nokka vuotaakin urakalla.

Laitoin eilen kuvia takapihalta yön aikana sataneesta lumesta. Nyt sitä on sitten tullut tuplaten lisää ja nyt tulevaksi yöksi on luvattu myrskyä ja lisää lunta. Mä harrastelin taas takapihakuvausta, jotta näette miten paljon sitä lunta todella on, vaikka eipä se tietysti suomalaisille mitenkään eksoottista ole. Tossa lähellä mitattiin lumen syvyydeksi 47cm. Täällä Reykjavíkin alueella Islannissa oli lunta viimeksi yhtä paljon noin 30 vuotta sitten. Koko pääkaupunkiseutu on ihan kaaoksessa, me ei edes päästä parkkeeraamaan autoa lähelle kotia, Ágúst jättikin sen Hamraborgiin (Kópavogurin keskusta) yhden kaupan pihaan.

Muuallakin maassa on kaaos, muun muassa Länsivuonoilla Ísafjörðurissa on jouduttu evakuoimaan ihmisia lumenvyöryvaaran takia ja Keflavíkin lentokentällä on paljon porukkaa jumissa, koska tie Reykjavíkiin on suljettu. Nyt hyvät yöt, raportoin huomenna taas :)



No comments:

Post a Comment