Monday, January 30, 2012

Terve perhe!

Nyt taidan jo uskaltaa sanoa, että olemme terveitä! Jee! Paitsi että mulla on edelleen räkää pää täynnä, mut ei se mitään, kunhan tytöt voivat hyvin ja ovat taas iloisia ja touhukkaita.

Viimeksi kun kirjoittelin, täällä oli ihan simona lunta. No nyt ei oo enää, viime päivät on ollut sateisia ja reippaasti plussan puolella. Meidänkin takapihalla on nurmikko kokonaan näkyvissä. Siellä täällä on tietysti aurauksien jäljiltä isoja lumikasoja. Saas nähdä koska taas vaihtuu talveksi, nyt on tälläinen ankea harmaa syyssää. Sinäänsä ihan kiva kuitenkin, kun pääsee taas liikkumaan normaalisti.

Mä käväsin tänään vähän alennusmyynneissä. Ei mitään mieletöntä ostomaniaa, mutta tulihan sitä tietysti jotain hankittua. Lähinnä tytöille. Polarn O. Pyretissä oli kaikki ale-tuotteet -50% ja niitä sai kolme kahden hinnalla. Ostin sieltä Vienalle sinisen pitkähihaisen paidan, mekon ja Sagalle harmaan collegetakin. Vienalle ostin myös punaiset pehmoiset vakosamettihousut Zarasta ja Sagalle sisätossut jostain sukkakaupasta. Ostin mä itsellenikin yhden paidan Zarasta... Täytyisköhän kuvailla huomenna päällä? Saas nähdä, vähän tekisi kyllä joskus mieleni kuvailla "päivän asuja", mutten tiedä mikä siinä on, että tunnen itseni useimmiten ihan pässiksi poseeratessani.

Viena sai myös uusia alushousuja, nyt kun niille on tullut vihdoin käyttöä. Nyt on nimittäin lopetettu vaipan käyttö päivisin kokonaan :) Mä oon tosi ylpeä Vienasta ja myöskin yllättynyt kuinka kivuttomasti ja helposti se lopettaminen on käynyt.

Polarn O. Pyretin collegejakku, kaipaa ehkä parikseen jotkut vähän värikkäämmät ja tyttömäisemmät housut. Mutta nuo nyt oli päällä kun soviteltiin :)

Käskin Vienaa poseeraamaan, hyvinhän tuo näyttää luonnistuvan. Housut siis Zarasta alesta ja paita Polarn O. Pyretistä.



Sagan uudet tossut.

Vienan mekko Polarn O. Pyret,  ei olla vielä kokeiltu päälle, huomenna sitten. 

2 comments:

  1. Ihana toi viimeisen kuvan mekko! Ja ihania tyttöjä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Katotaan huomenna miten sopii mekko ylle!

      Delete