Sunday, February 26, 2012

Brunssia ja ulkoilua

Sister-in-law kutsui mut tänään brunssille kanssaan Icelandair Hotel Reykjavík Naturaan. Oli ihanaa päästä vähän rentoutumaan ja syömään rauhassa ilman, että täytyi samalla viihdyttää tai syöttää jompa kumpaa muksuista. Viena nyt tietysti osaa syödä itse, mutta se heittäytyy välillä "pieneksi" kun kerta pikkusiskoakin syötetään. Brunssi oli mitä mainioin, perinteisten pekonin ja munien lisäksi oli eri sortteja terveellisiä ja hyviä salaatteja. Ihastuin kovasti pavuista ja broilerista tehtyihin palleroihin, joissa oli myös aurinkokuivattuja tomaatteja. Pannukakut olivat myös tosi hyviä! Täytyisi ottaa tavaksi käydä silloin tällöin brunssilla, vaikka kerran kuussa. Ruokailun jälkeen käväistiin myös vähän kirppistelemässä. Mukaan tarttui huivi, shortsilappuhaalarit ja neulemekko. Ehkä saan niistä kuvia huomiseksi :)




Iltäpäivällä käytiin tyttöjen ja koiruuden kanssa ulkoilemassa. Ulkoilumme aikana kerkesi sataa ja paistaa ja taas sataa ja paistaa. Tyypillinen islantilainen sää, johon ei voi yhtään luottaa (ihan kuin pankkimiehet täällä....). Huomasin muuten tänään yhden erittäin positiivisen jutun, ilta seitsemältä oli vielä melko valoisaa! Kevät on siis tulossa :)









4 comments:

  1. kuinka hyvin osaat puhua islantia? oliko se vaikea kieli oppia? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä mä voisin sanoa osaavani melkoisen hyvin :) Ei edes kotona miehen kanssa tule enää käytettyä paljoa englantia. Onhan islanti aika vaikea kieli, mutta meille suomalaisille aika helppo oppia ääntämään. Islantilaiset puhuvat hyvin samaan tapaan kuin suomalaiset, eivät laula kuten ruotsalaiset.

      Delete
  2. Juurikin tuotavarten ostin tytölle kuravaatteet ja saappaat! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ja kylla ne kuravaatteet on hyva olla olemassa, vaikkei ihan sateessa menisikaan ulos. Jos on vahankin markaa ulkona ja tykkaavat jossain hiekkalaatikolla möyriä, niin siinä on akkia hyvatkin saankestavat ulkovaatteet markina.

      Delete