Wednesday, February 29, 2012

Kato, mä syön ihan itse!

Annoin tänään Sagalle lusikan käteen ja hieraisin pari kertaa silmiäni kun ruoka meni lusikalla niin hyvin suoraan suuhun! On Saga sormiruokaillut aika paljon, lähinnä popsinut kuivia cheerioseja ja leivänpalasia. Mutta lusikalla en ole antanut vielä itse paljoa syödä. Ihan omaa laiskuuttani, en oo aina siivoustuulella... Mutta täytyyhän sitä antaa toisen jo ruveta harjoittelemaan. Varsinkin iltaisin on hyvä aika, kun ei tartte vaatteistakaan enää välittää yhtään, pyykkiinhän ne menee joka tapauksessa. Saga kuitenkin käytti lusikkaa jo kuin vanha tekijä, vähäisestä harjoittelusta huolimatta :)







Meillä on myös yksi toipilas täällä kotona. Moli nimittäin. Se oksenteli viime yönä tosi paljon ja on ollut tänään ihan poikki ja makoillut vaan, ihan kuin sitä ei olisikaan. Hyvä kun ulos vaivautui. Tosi surkea näky, raukka parka. Syy oksenteluunkin löytyi ja se on saanut meidät vähän pelokkaiksi. Leivoin eilen banaanikakun ja sokeri oli loppu niin makeutin sen sit xylitolilla, koska jostain ihmeen syystä sitä löytyi kaapista. No siinähän kävi sitten niin klassisesti, että kun olin käymässa ulkona Moli oli popsinut loput banaanikakusta poskeensa. Ágúst luki jostain, että xylitol on koirille kamalaa myrkkyä ja voi aiheuttaa jotain ongelmia maksan kanssa. Soitettiin eläinlääkäriinkin heti, mutta ne sanoivat, etteivät he voi mitään tehdä nyt kun kerta koira on jo oksennellutkin. Toivotaan nyt, että selvitään säikähdyksellä.

Siellä se Moli on häkissään makoillut koko päivän, ovi on ollut koko ajan auki, muttei se ole paljoa pois tullut. Vienakin meni halailemaan ja lohduttamaan :)


4 comments:

  1. Voi Moli, pieni herkkusuu! Mites se nyt sitten jaksaa? hyvä muuten että viihtyy omassa häkissään, kumpa meidänkin koiralla olis joku paikka minne se pääsee rauhaan mutta samalla näkee mitä tapahtuu, nyt suljen jonkun huoneen oven kiinni jotta se saa olla rauhassa. Kun tääl on joku joka ei ymmärrä ettei koiraa saa häiritä. Ja hyvä Saga, onpas hän etevä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt on jo Moli vahan pirteampi, mutta selkeasti viela kipea. Ei ihan oma itsensa. Toi hakki on hyva, kun se tosiaan paasee sinne rauhaan, ja sit taas toisaalta voin laittaa Molin sinne kun esimerkiksi siivoan :)

      Delete