Sunday, February 19, 2012

Viikko kuvina

Viikko-teema jatkukoon, eli viikon biisin ja viikon lettien lisäksi nyt sit suht mielikuvituksettomasti (mun piti tavata monta kertaa tota sanaa, enkä oo vieläkään ihan varma menikö oikein, suomi ei kyl oo mikään helppo kieli :D) vielä viikko kuvina. Tällä viikolla ollaan Sagan kanssa treffailtu pariakin eri suht saman ikäistä lasta, vai voiko noita vielä vauvoiksi kutsua? Ylemmissä kuvissa oleva poika on kuusi kuukautinen ja tyttö alemmissa kuvissa on kahdeksan kuukautta vanha. Hauska seurata noita pieniä miten ne käyttäytyy toistensa seurassa, kun eivät vielä oikein osaa. Mutta kovasti on kuitenkin jo kiinnostusta toisia lapsia kohtaan.

Sagalla tuli eilen täysi kymppi täyteen. Eli mamma saa ruveta kohta suunnittelemaan hillittömiä 1-vuotisbileitä! Ihan älytöntä, että siitä on pian jo vuosi kun Saga putkahti (olisikin vaan helposti "putkahtanut"...) maailmaan. No joo, enköhän mä ole päivitellyt jo ihan kyllästymiseen asti tätä ajan nopeaa kulumista. Jos vaikka päivittelisin seuraavan kerran silloin 1-vuotispäivänä :)






Vienaa kiinnosti urheilukerhossa enemmän pitää huolta "vauvoista" kuin itse leikkiminen ja pelaaminen.



Lauantaina käytiin vähän ulkoilemassakin.

Saga oli mukana rattaissa seuraamassa siskon touhuja.


Viena halusi eka tulla mun syliin, mutta tiskailin. Sen jälkeen se meni isänsä luo, mutta silläkin oli jotain kesken. Viimeinen vaihtoehto oli sit mennä halimaan Molia. En ihan kerennyt saamaan kuvaa kun Viena oikeasti oli ihan Molin kyljessä halimassa :)

Kirjastoreissu.



Paperilla olisi kiva leikkiä, mutta kun se kulkeutuu jostain kumman syystä aina suuhun... 
Kirjastokeikan jälkeen käytiin koko perheen voimin kahvilla.

Sagan iltaleikkejä.

No comments:

Post a Comment