Sunday, February 12, 2012

Rantalenkki

Vein Molin tänään aamulenkille. Tykkään kun pääsen välillä ihan yksin koiran kanssa lenkille, jotenkin sitä niin harvoin on yksin nykyään, että tunti silloin tällöin koiran kanssa ulkoilemassa on tosi luksusta. Tänään oli myös hyvä syy lähteä ulkoilemaan ilman tyttöjä, molemmilla on vähän räkäinen meininki, joten yritän tehdä kaikkeni etteivät tulisi oikeasti kipeiksi. Taas.

Me käveltiin Molin kanssa jälleen mun normaalia lenkkireittiä, mutta ei käveltykään tiellä, vaan mentiin merenrantaa pitkin. Olis kyllä niin hauskaa jos tuota koiruutta voisi pitää vapaana ja juoksennella sen kanssa pitkin rantoja. Ágúst kyllä päästää Molin joskus irti hihnasta, ja se tottelee useimmiten, mutta mä en jotenkin luota mun omaan auktoriteettiin niin paljoa, että uskaltaisin päästää sen vapaaksi. Noi huskyt kun eivät ole mitään paimenkoiria, tykkäävät ottaa hatkat aina tilaisuuden tullen. Ja perässä on aika turha yrittää pysyä.









2 comments:

  1. Pikaiset terkut taas, mukana ollaan kommentoidaan kun ehditään! Mutta missä teidän lumi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lumi suli jokunen viikko sitten. Nyt ollaankin sit oltu plussan puolella aika pitkaan... Kay mulle ihan hyvin, rupes jo kyllastyttamaan se kamala lumimaara. Mutta loppuviikosta sitä taitaa taas tulla taivaan täydeltä, et ihan ei viela oo tullut kevat jaadakseen :)

      Delete