Sunday, February 5, 2012

Sunnuntaiulkoilut

Täältä ovat lumet sulaneet lähes kokonaan, joten päästiin koko perhe kävelylle. Tänään oli aika kirpakka pakkassää, mutta kuitenkin suht tyyntä, joten oli oikein kiva ulkoiluilma. Tätä on odotettu! Siitä asti kun lumet tuli, ollaan oltu enemmän tai vähemmän "jumissa" sisällä. Täällä kun ei tosiaan kävelyreitit ole mitenkään hirmu hyvin huollettuja, niin on ollut vaikea kulkea rattaiden/vaunujen kanssa. Toki ollaan ulkoiltukin, mutta nyt se on taas jotenkin vaivattomampaa, eikä vaadi mitään erikoisjärjestelyjä. Tuli tosi vapaa fiilis kun päästiin koko poppoo ulos ovesta. Heh, pieniä nämä ihmisen ilot.




Hieno ilme, mut pitihän se nyt saada yksi rattaidentyöntelykuvakin tänne tungettua.

Tytöt kävivät taas iltapäivällä mummolassa kääntymässä. Minä ja Ágúst mentiin muutaman kilometrin mittaiselle kunnon lenkille Molin kanssa Rauðavatnin (punajärvi) ympäri. Olisi oikeastaan saanut olla vielä vähän pidempi lenkki, mutta saatiin me kaikki ihan kivasti liikuntaa. Moli tietysti kävelisi vaikka viisikymmentä kilometriä.





Yritin poseerata kun teki mieli esitellä housut, jotka sain "sister in-law:lta" synttärilahjaksi. En malta odottaa kesää, että voi taas laittaa jotkut matalat sandaalit ja rennot housut jalkaan ja pukeutua kaikinpuolin kevyemmin. Mä kyllä tykkään kauheasti talvi- ja syyspukeutumisesta villapaitoineen ja isoinen kaulahuiveineen, mutta nyt rupean jo hieman kaipaamaan vaihtelua. Noi housut on just ihanat kesällä jonkun nätin teepparin kanssa :)

Melkein hävettää, mutta olkoon :D Itepähän näitä kuvia tänne latailen. Mua vaan ei ole siunattu poseeraamisen jalolla taidolla.

Toivottavasti kaikilla muillakin on ollut kiva viikonloppu, Suomen paukkupakkasista huolimatta :) Taidan jättää vaalien kommentoimisen kokonaan välistä, eiköhän niitä ole puitu erinäisissä foorumeissa jo kyllästymiseen asti. Mutta onnea kuitenkin uudelle presidentille!

3 comments:

  1. tosi kiva kesä housut diggaan ihan sikana 70 luku henkiset :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänks :) Itekin tykkään, hyvin tuntee miehen sisko mut!

      Delete
  2. hih jooo se on hyäv nytten sit suljet silmät ja ajtelet että on kesä :)

    ReplyDelete