Thursday, November 10, 2011

Kurja ilma sen kuin jatkuu....

Nyt täytyy taas vähän valittaa. Rupeaa niin kyllätyttämään tää ainainen sade, tuuli ja pimeys! Olisi nyt edes viikonloppuna kiva ilma, tai ainakin siedettävä. Uskomatonta miten paljon sää vaikuttaa siihen millainen fiilis on ja kuinka paljon on energiaa. Ei pitäisi antaa sen hallita liian paljoa. Mutta mulla on ainakin ollut veto ihan pois tänään, enkä oo oikein jaksanut innostua mistään kurjan ilman takia.

Onneksi mentiin sentään moikkaamaan tyttöjen kanssa mun hyvää kaveria. Hänellä on myös kaksi lasta, suurinpiirtein samanikäiset kuin mun tytöt. Viena ja kaverin poika leikkivät yhdessä yllättävän nätisti, viime kerralla kyläillessä oli täysi härdelli ja taistelu päällä koko ajan. Joten meilläkin oli sit aikaa kahvitella ja juoruilla lasten leikkiessä. Ei tarvinnut koko aikaa toimia erotuomarina :)

Kaverin lelut on aina paljon kiinnostavampia kuin omat!

Lopuksi kaipaisin neuvoa. Yritin lisätä tänne blogiin kuvia, jotka ovat pystysuunnassa otettuja ja jotka olen iPhotolla kääntänyt. Kun yritän ladata niitä tänne kuvat tulevat "makuuasennossa", eikä pystysuuntaisina niinkuin pitäisi. Tietääkö joku mistä tämä johtuu, tai onko jollain muulla sama ongelma? Ärsyttävää kun en ymmärrä mistä on kyse tai mitä teen väärin.... Ja tää on nyt vasta ihan uusi juttu, ennen ei ollut mitään ongelmaa.



No comments:

Post a Comment