Monday, November 7, 2011

Tyttöjenpäivä

Me tytöt oltiin koko päivä sisällä. Ulkona on ollut niin karmea ilma, ettei sinne ole ollut menemistä. Vienakin oli tänään koko päivän kotona ja olisi ollut tosi hauska tehdä jotain kivaa ulkona. Eihän tuon ikäinen oikein jaksaisi koko päivää neljän seinän sisällä kököttää, enkä kyllä minäkään. Saga sai kuitenkin onneksi nukuttua päiväunet ulkona vaunussa, ei ollut tuuli ja sade yltyneet ihan myrskyksi asti vielä siihen aikaan. Meillä on myös aika suojaisa paikka tossa koko seinän korkuisen ikkunan vieressä, jossa aina vaunuja pidän kun Saga on unilla. Mutta nyt myrskyää!

Yllättävän hyvin me saatiin kuitenkin päivä kulumaan. Kuunneltiin lastenmusiikkia ja Viena tanssi ympäri olohuonetta. Katottiin me vähän piirrettyjäkin ja rakennettiin legoilla duploilla. Viena on myös ahkera leikkimään nukeilla, se pistää ne nukkumaan pitkin kämppää ja välillä "vaihtaa" vaipat ja leikkii niiden kanssa. Sagakin leikki paljon lattialla ja yritti koko ajan päästä kovasti eteenpäin. Musta näytti tänään jo vähän siltä, että kohta lähtee liikkeelle. Eteenpäin ei vielä mennyt, mutta mahalla makoillessaan pyöri hienosti ympyrää.






Tuntuu, että aika on mennyt ihan mielettömän nopeasti viimeiset pari vuotta. Ei sitä meinaa oikein ymmärtää miten elämä on muuttunut. Oon tosi onnellinen, mulla on niin ihanat tytöt!

1 comment:

  1. Mulla olis sulle haaste :)

    http://sevendaysaweeek.blogspot.com/2011/11/lelukavereita-haaste.html

    ReplyDelete